Catalog Servicii

infiintare-societati-ajutorjuridic.ro

Infiintare Societati

Echipa Ajutor Juridic se adapteaza la specificul si necesitatile fiecarui client.

Daca doriti sa initiati afacerea dumneavoastra si nu cunoasteti care este cea mai avantajoasa forma juridical si fiscala pentru infiintarea firmei, noi va sprijinim.

servicii-de-contabilitate-romania-maramures

Contabilitate

Echipa noastra de Economisti, Contabili si Experti Contabili impreuna cu Avocatii nostri iti pun la dispozitie o gama variata de servicii de contabilitate adresata atat firmelor cat si PFA, II sau IF.Obiectivul nostru principal este acela de a scuti clientul de a pierde timp.

PSI-protectie-impotriva-incendiilor-baia-mare-maramures

Servicii PSI

In caz de incendiu sau alte pericole ce pot avea loc intr-o cladire, este foarte important a se urmari evacuarea cat mai rapida si in siguranta a persoanelor.

Echipa Ajutor Juridic vine in sprijinul dumneavoastra sa evitati aceste evenimente neplacute.

servicii-ssm-ajutorjuridic-ro

Servicii SSM

Echipa Ajutor Juridic are cele mai inovatoare si inteligente metode prin care sa poata preveni la timp un accident de munca sau o imbolnavire profesionala.
Este foarte important sa ne amintim ca securitatea neadecvata si sanatatea precara la locul de munca presupune o cheltuiala foarte mare.

servicii-salarizare-romania

Servicii De Salarizare

Serviciul de salarizare este un domeniu care presupune cunoasterea legislatiei in vigoare si implica o evidenta a personalului si taxelor aferente, realizate corect si la timp. Echipa noastra este dispusa sa va ajute cu aceste servicii.

consultanta-juridica-ajutor-juridic

Consultanta Juridica

Echipa Ajutor Juridic ofera servicii juridice integrate in toate domeniile dreptului, atat la nivel national cat si la nivel European, prin avocati specializati.

Nu stim daca suntem cea mai buna echipa si cea mai buna firma de pe piata, dar incercam sa fim in fiecare litigiu, cu privire la fiecare client si cu privire la orice chestiune.

audit-financiar-ajutor-juridic

Servicii De Audit Financiar Si Servicii Non-Audit

Echipa Ajutor Juridic are cele mai bune solutii in audit financiar si servicii non-audit vine cu o propunere ce nu poate sa fie refuzata.Noi avem solutii inovatoare si inteligente pentru a avea succes si pentru a satisface nevoile companiei dumneavoastra.Echipa Ajutor Juridic foloseste propria tehnologie, care include, printre altele, instrumente de audit si de evaluare a riscurilor care pot sa apara in firma dumneavoastra.Expertiza noastra atat locala cat si internationala alcatuieste o combinatie foarte castigatoare pentru a crea valoare si pentru a va mentine cu un pas inaintea concurentei.

Gasesti aici informatii detaliate si trimiteri catre paginile ce prezinta serviciile oferite de Ajutorjuridic.ro. Daca esti din judetele urmatoare, poti sa ne contactezi: Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita-Nasaud, Cluj.

INFIINTARE SOCIETATI (SRL, PFA, II, ONG , SA)

AUTORIZATII

CONTABILITATE (PRIMARA, DE GESTIUNE, FINANCIARA, RAPORTARI FINANCIAR-CONTABILE, EXPERTIZA CONTABILA)

SERVICII DE SALARIZARE

CONSULTANTA JURIDICA

AUDIT FINANCIAR & SERVICII NON-AUDIT

SERVICII PSI / SSM

AUTORIZATII

LEGISLATIA MUNCII